Полезно

BobiMX – качествена мото екипировка и аксесоари

BobiMX – качествена мото екипировка и аксесоари

Всеки любител на моторната езда знае колко важна е ролята на качествената екипировка за мотор. Независимо какъв тип моторна езда практикувате, мото екипировката включва набор от елементи, насочени към осигуряването на защита и безопасност, от една страна, а от друга – те са отличителен знак за моториста.

Едно е сигурно – преди да се качите на любимото си двуколесно моторно превозно средство е важно да си набавите надеждна екипировка. В този ред на мисли, тук насочваме вниманието ви към продуктовото портфолио на онлайн магазин BobiMX, където ще откриете широка гама от мото аксесоари на достъпна цена.

Независимо от типа езда, BobiMX предлага всичко необходимо за вашите нужди на едно място

Онлайн магазинът на BobiMX се утвърждава като особено предпочитан в мото средите. Причините бихме могли да търсим в няколко ключови аспекта:

  • широк продуктов асортимент – тук откриваме мотокрос (МХ) екипировка, шосейна екипировка, масла, мото гуми, аксесоари и резервни части за мотори;
  • портфолио от марки, които са утвърдени имена в бранша – 100%, Acerbis, AFAM, Airoh и много други съставляват богатия продуктов асортимент на магазина;
  • достъпни цени за качествени и надеждни мото каски, екипи, аксесоари и други.

В каталога на Боби МХ ще откриете всички видове артикули за любимото си двуколесно возило, от които имате нужда. Широкият набор от мото каски, които се предлагат в разнообразие от размери, дизайни, марки, клас на защита и т.н. ги прави идеални за всички – от най-малките до най-големите мото любители. При това, независимо дали практикувате МХ езда, или шосейна такава, тук ще откриете всичко необходимо.

Налични са и всички видове протектори – за тяло, за колене, лакти, коремната област, предпазни яки, колани и т.н. Не на последно място, си струва да споменем и набора от аксесоари за вашето удобство по време на езда – раници и чанти, дръжки, кормилни предпазители и т.н.

BobiMX – вашият магазин за качествена поддръжка и ремонт на мотора

Силно присъствие в каталога на Боби МХ имат и продукти като резервни мото части, гуми и различни видове масла и смазочни течности. Те са селектирани в специални категории на онлайн магазина, с оглед бързото им, лесно и безпроблемно откриване и поръчка.

В този ред на мисли, в продуктовия каталог с резервни мото части на магазина има:

  • предни и задни зъбаци, изработени от различни материали;
  • вериги;
  • задвижващи моторни части;
  • ремъци;
  • джанти;
  • ауспуси;
  • пластмасови комплекти и други.

Портфолиото им от гуми е представено от множество видове, в т.ч. шосейни, Ендуро и МХ, АТВ, вътрешни гуми и мусове. Те са на едни от доказалите се марки – Michelin, Pirelli, Tecnium, Tubliss, MrWolf и т.н.

В магазина са налични още моторни масла и други смазочни течности, нужни за регулярна и качествена мото поддръжка. Представени са от доказани производители и се предлагат в широко разнообразие от видове и разфасовки.

BobiMX е онлайн магазин, който заслужава вниманието на всеки търсещ надеждна и стилна мото екипировка и/или резервни моторни части, гуми и аксесоари. С удобния си и функционален интерфейс, онлайн магазинът ви дава възможност да направите покупка само с няколко клика.